Over elegis

Elegis is een performant onafhankelijk Belgisch advocatenkantoor met vestigingen te Antwerpen, Brussel, Luik en Eupen. Een sterk team van meer dan 80 toegewijde advocaten staat klaar om gepersonaliseerde juridische diensten te leveren aan Belgische en buitenlandse cliënten. Alle advocaten delen dezelfde resultaatgerichte aanpak en passie om hun cliënten efficiënt en vakkundig bij te staan. Zo wordt veel belang gehecht aan persoonlijk contact om de doelstellingen van de cliënten te begrijpen.

Elegis biedt een volledige dienstverlening aan in ondermeer de volgende praktijkdomeinen: vennootschappenrecht, handelsrecht, strafrecht, arbeidsrecht , IP en IT recht, bouw en aannemingsrecht, overheidsopdrachten, milieurecht, administratief recht, … . Zij treedt hierbij evenzeer op voor grote multinationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden als voor lokale KMO’s en particulieren die allen kunnen rekenen op een kwaliteitsvolle, op maat gesneden dienstverlening. Dit behelst zowel adviesverstrekking, het voeren van onderhandelingen, het uitstippelen van strategieën en het optreden in rechte in al deze domeinen.

Professionaliteit, onafhankelijkheid, integriteit en een open blik op de wereld zijn de belangrijkste waarden die de activiteiten van ons team sturen.

De advocaten van elegis zijn gerenommeerd in hun diverse praktijkdomeinen. Daarnaast besteedt elegis veel aandacht aan het aantrekken van getalenteerde jongeren en aan opleiding, zowel intern als extern.

Verscheidene advocaten van elegis hebben een nauwe band met de academische wereld. Anderen houden zich actief bezig met juridische publicaties en zetten zich in voor de verdediging van de beroepsbelangen van de advocaat binnen diverse beroepsorganisaties. Veel advocaten zijn actief lid van internationale verenigingen van advocaten en bekleden daarin diverse bestuursfuncties. Locale verankering in het bedrijfsleven gecombineerd met een internationale benadering: van al deze maatschappelijke activiteiten laten we u en uw onderneming dagelijks de vruchten plukken.

Via haar internationale netwerken onderhoudt elegis wereldwijd nauwe contacten met andere advocatenkantoren die dezelfde professionele waarden hanteren. Op deze wijze kunnen buitenlandse cliënten in België en Belgische cliënten in het buitenland steeds rekenen op snelle en professionele dienstverlening.

Elegis biedt U toegang tot een schat aan knowhow in al onze praktijkdomeinen, zonder dat het persoonlijk contact en de vertrouwensband met uw advocaat uit het oog verloren wordt.