Marie-Christine CRAEN

Marie-Christine CRAEN

+32 3 244 15 60
+32 3 238 41 40

Marie-Christine Craen behaalde haar diploma Licentiaat in de Rechten met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen Port equipment in 1980 en is vanaf 1 oktober 1980 advocaat aan de Balie te Antwerpen bij het kantoor elegis – Huybrechts, Engels, Craen en Vennoten.

Vanaf 1 oktober 1983 werd zij vennoot bij het kantoor elegis – Huybrechts, Engels, Craen en Vennoten.                 
Marie-Christine Craen is gespecialiseerd in sociaal recht (arbeidsrecht in de breedste zin van het woord alsook sociaal zekerheidsrecht). Zij behandelt ook problemen in verband met handelstussenpersonen en handelsagenturen en is ook bedrijvig in het algemeen handelsrecht (contracten – handelsdisputen). Zij is bedrijvig zowel voor nationaal als internationaal cliënteel.

Advies en begeleiding gebeurt naar keuze van de cliënt in het Nederlands, Frans, Engels of Duits. Begeleiding en vertegenwoordiging van cliënteel gebeurt op maat in functie van de specifieke noden van de cliënt. Hierbij besteedt zij veel aandacht aan snelle en open communicatie teneinde op een efficiënte wijze praktische en pragmatische oplossingen aan te reiken.

Zij is actief voor VOKA in Antwerpen en is lid van de Terralex Labour and Employment Practice Group.
Marie-Christine Craen werkt op regelmatige basis mee aan seminaries en conferenties in verband met arbeidsrecht en sociaalrechtelijke thema’s zowel in België als in het buitenland.

 

Taal
Nederlands
Engels
Frans
Duits

Publicaties