Eva DE WIJS

Eva de Wijs studeerde af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2006 en vulde haar basisopleiding aan met een specialisatie in de Intellectuele Rechten.  Zij voltooide met onderscheiding de opleiding voor Benelux Merken- en Modellengemachtigden in 2008 en behaalde met onderscheiding een Master na Master in de Intellectuele Rechten aan de Katholieke Universiteit van Brussel in 2012. 

In 2007 startte Eva als merken- en modellengemachtigde bij Arnold & Siedsma te Antwerpen. In 2010 maakte zij de overstap naar de advocatuur en vervoegde zij elegis.

Eva deed vakkennis op in diverse juridische materies, waaronder het algemeen ondernemingsrecht en het aansprakelijkheidsrecht (contractuele- en buitencontactuele aansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, medische aansprakelijkheid, productaansprakelijkheid, aansprakelijkheid in bouwzaken, etc.), met klemtoon op geschillenbeslechting. Zij heeft een bijzondere interesse voor intellectuele rechten.  Eva verleent zowel dienstverlening aan ondernemingen als aan particuliere cliënten.

Taal
Nederlands
Engels
Frans
Werkt samen met